Uitdagende stage bij de dit bedrijf

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Allround medewerker M/V Zorg en welzijn
 • Wanneer
  September 2024 13 - 104 weken 8 - 40 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 1 MBO niveau 2 MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
 • Stagesoorten
  Afstudeerstage Meewerkstage
 • Salaris
  Bespreekbaar
Taakomschrijving

De dit bedrijf biedt een sportieve, maatschappelijke en sociale stage aan waarin jouw kwaliteiten en creativiteit optimaal benut kunnen worden. Binnen onze organisatie bieden wij jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in diverse projecten, hierbij kun je denken aan samenwerkingen met sportverenigingen zoals ZZ Leiden, het eredivisieteam Apollo Amsterdam en de KNVB.

Naast het stimuleren van beweging door middel van o.a. sport en spel in te zetten, maken wij ons er hard voor om de jeugd bewust te maken van hun eigen krachten en talenten. Als stagiair ga je binnen het werkveld observeren, rapporteren en probleemstellingen evalueren. In de interactie met de doelgroep zal je tegen conflictsituaties aanlopen, die betrekking hebben tot de ontwikkeling en het welzijn van de jeugdigen. Deze leerprocessen dragen bij aan jouw eigen ontwikkeling als toekomstige professional.

Volg jij een MBO of HBO opleiding op het gebied van: - Sport en bewegen/Sport en gezondheid - Zorg en welzijn

Of volg jij een andere opleiding en twijfel je of jij bij ons terecht kunt? Neem dan contact met ons op en wij zullen jou dan voorzien van de nodige informatie. Ook als jij opzoek bent naar een afstudeerstage kunnen wij jouw interessante opdrachten aanbieden.

Wij denken altijd mee met jou mee in het werken aan je competenties en het behalen van je leerdoelen. Op basis van de opleiding die je volgt word je ingedeeld op een aantal projecten waarin jij jouw kwaliteiten en talenten verder kunt ontwikkelen! Wij werken o.a. samen met basisscholen, sportverenigingen en in samenwerking met onze partners zetten wij maatschappelijke en sociale initiatieven op. Onze ambassadeurs positioneren zich als positieve rolmodellen middenin onze projecten en dragen zo bij aan het behalen van onze doelstellingen als maatschappelijk bewuste foundation.

Ruim 100 medewerkers, vrijwilligers en stagiairs werken intensief samen om deze doelstellingen te behalen en jij kunt daar één van worden!

Wat verwachten we van jou: - Je bent gedreven en ambitieus; - Je toont inzet; - Je bent gemotiveerd; - Je bent flexibel

Wij bieden jou een werkomgeving die: - Bijdraagt aan het ontwikkelen van je professionele en persoonlijke skills - Flexibel is; - Informeel en super hecht is; - Jouw leerproces voorop stelt; - Waarin jij de kans krijgt om door te groeien.

Werkzaamheden

 • Pedagogisch werk
 • Sport en bewegen
 • Onderwijs
 • Eventmanagement
 • Zorg en Welzijn

Wat bieden wij

 • Een afwisselende functie met ruimte voor eigen inbreng en ideeën.
 • Een prettige werksfeer in een dynamisch team.
 • Sportieve projecten en uitjes (zoals tripjes naar de Amsterdam, Arena, evenementen etc.)

Ben je enthousiast geworden? Aarzel dan niet langer en neem gauw contact met ons op! Wie weet mogen we jou binnenkort verwelkomen in ons team. Ook als je vragen hebt over deze vacature kun je uiteraard contact met ons opnemen

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Ricardo van Rhijn Foundation

Ricardo van Rhijn Foundation

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage binnen de Ricardo van Rhijn Foundation? Dan hebben wij de perfecte mogelijkheid voor jou om je talenten te ontwikkelen en een positieve impact te maken.
Bij de Ricardo van Rhijn Foundation bieden wij stagiaires de kans om betrokken te zijn bij een breed scala aan activiteiten, evenementen en toernooien. Onze foundation richt zich met name op scholen, waarbij we ondersteuning bieden bij administratieve taken, het ondersteunen in de klassen, het oppakken van pedagogische hulpvragen, het ondersteunen bij de marketing, het aanbieden van sportactiviteiten, het organiseren van tussenschoolse opvang en het aanbieden van naschoolse activiteiten.
Bovendien krijg je de mogelijkheid om onderzoek te doen naar eventuele vraagstukken.
Als stagiair werk je in een dynamisch team, bestaande uit studenten met verschillende opleidingsachtergronden. Of je nu als individu of als onderdeel van een team werkt, je krijgt de kans om diverse taken op te pakken en je vaardigheden te ontwikkelen. Binnen de foundation bieden we verschillende trainingen aan, zodat je snel leert hoe je effectief kunt omgaan met verschillende doelgroepen en vaardigheden ontwikkelt op het gebied van conflicthantering.
Tijdens je stage bij de Ricardo van Rhijn Foundation krijg je de mogelijkheid om waardevolle ervaring op te doen, je netwerk uit te breiden en een verschil te maken in het leven van kinderen. Je wordt betrokken bij inspirerende projecten en draagt bij aan het creëren van een positieve leeromgeving.
Wij geloven in de kracht van teamwork, persoonlijke groei en het stimuleren van talent. Bij de Ricardo van Rhijn Foundation bieden we jou de mogelijkheid om je passie te volgen, je vaardigheden te ontwikkelen en een waardevolle bijdrage te leveren aan onze missie.
Ben jij klaar om je stage-avontuur te beginnen? Aarzel niet en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Samen kunnen we een verschil maken in het leven van kinderen, terwijl jij jezelf verder ontwikkelt in een inspirerende en dynamische omgeving.
Dus waar wacht je nog op? Stap aan boord bij de Ricardo van Rhijn Foundation en laat je talenten bloeien tijdens een uitdagende en waardevolle stage-ervaring. We kijken ernaar uit om jou in ons team te verwelkomen!