Marketing afstudeerstage startup dit bedrijf (Bloemendaal)

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Marketeer
 • Wanneer
  September 2024 10 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
 • Stagesoorten
  Meewerkstage Afstudeerstage
 • Salaris
  Bespreekbaar
Taakomschrijving

Dit bedrijf is ontstaan uit een gedeelde liefde voor goed eten en gezelligheid. Onze eerste winkel is sinds September 2023 gevestigd in Bloemendaal, waar wij dƩ plek zijn voor gezelligheid en het gemakkelijk samenbrengen van mensen met uitstekend eten, of het nu gaat om een vrijdagmiddag borrel, familiediner, een bedrijfsevenement of een feestelijke viering. We hebben wisselende afhaalmaaltijden, bijzondere winkelproducten en een met zorg zelf uitgezocht assortiment wijnen. Daarnaast hebben we ambachtelijk bereide koffie in onze knusse koffiecorner.

Wij zijn meer dan zomaar een winkel; we zijn een beleving. Bij dit bedrijf kunnen klanten terecht voor een breed assortiment van smaakvolle hapjes, borrelplanken en maaltijden, allemaal vers bereid door onze gepassioneerde koks. Onze klanten variƫren van levensgenieters tot fijnproevers, en we streven ernaar om voor iedereen de perfecte borrelervaring te creƫren.

Onze ambitie is de beste borrelwinkel van Nederland te zijn, en om door te groeien naar 50 eigen winkels in Nederland waarbij we een enthousiast team nodig hebben. Deze afstudeeropdracht focust op het opzetten van een effectieve digitale marketingstrategie om dit bedrijf's unieke winkelervaring digitaal te vertalen. Door integratie van e-commerce, SEO, sociale media, en online cateringpromotie, wordt gestreefd naar een naadloze online klantenreis en versterking van dit bedrijf's online positie. Dit project biedt een kans om bij te dragen aan de groei van dit bedrijf en waardevolle ervaring op te doen in de digitale marketing en e-commerce. Website: https://www.apero-…/

Instagram: …m/apero_bloemendaal/

Werkzaamheden

Het ontwikkelen, implementeren en optimaliseren van een digitale strategie die dit bedrijf positioneert als de toonaangevende bestemming voor borrelervaringen in Nederland, met een focus op het bieden van uitzonderlijke kwaliteit, gemak en klantenservice via ons online platform.

 1. Analyse van de Huidige Digitale Aanwezigheid: Evalueer de huidige website en sociale media kanalen van dit bedrijf. Identificeer sterke punten, zwaktes, en kansen voor verbetering.
 2. SEO en Website Optimalisatie: Ontwikkel strategieƫn om de vindbaarheid van dit bedrijf's website in zoekmachines te verbeteren. Dit kan inhouden: keyword onderzoek, content creatie, en technische SEO-aanpassingen.
 3. Sociale Media Marketing Plan: Creƫer een plan voor sociale media marketing dat past bij dit bedrijf's merkidentiteit. Dit omvat contentstrategie, postfrequentie, en engagement tactieken voor platforms zoals Instagram, Facebook, en LinkedIn.
 4. Catering Promotie Strategie: Ontwikkel specifieke digitale marketingstrategieƫn voor het promoten van de cateringdiensten van dit bedrijf. Dit kan digitale flyers, gerichte advertenties, en samenwerkingen met lokale bedrijven en event planners omvatten.
 5. Meten en Analyseren van Resultaten: Stel KPI's (Key Performance Indicators) vast en gebruik analytics tools om de effectiviteit van geĆÆmplementeerde strategieĆ«n te meten en te analyseren.
 6. Klantenfeedback en Optimalisatie: Implementeer een systeem voor klantenfeedback op de website en deel deze inzichten om de service continu te verbeteren.

Implementatie en Monitoring

 • Fasegewijze Implementatie: Begin met de meest kritieke aspecten, zoals de website redesign en e-commerce functionaliteit, gevolgd door SEO en sociale media integratie.
 • Monitoring en Aanpassing: Houd de prestaties van de website en digitale marketinginspanningen nauwlettend in de gaten en pas de strategie aan op basis van verzamelde gegevens en klantenfeedback.

Gewenste profiel

Voor deze afstudeeropdracht zijn de volgende kwalificaties van de student belangrijk:

 1. Kennis van Digitale Marketing: Begrip van SEO, sociale media marketing, en e-commerce.
 2. Analytische Vaardigheden: Vermogen om data te analyseren en inzichten te verkrijgen.
 3. Creativiteit: Vermogen om originele en effectieve marketingstrategieƫn en -content te bedenken.
 4. Communicatievaardigheden: Sterk in zowel schriftelijke als mondelinge communicatie.
 5. Zelfstandigheid: Vermogen om zelfstandig te werken en initiatief te nemen.
 6. Teamwerk: Kunnen samenwerken met anderen, zoals teamleden en externe partners.
 7. Probleemoplossend: In staat om problemen te identificeren en effectieve oplossingen te vinden.
 8. Technische Vaardigheden: Kennis van relevante tools en platforms (bijv. Google Analytics, CMS).
 9. Leergierigheid: Bereidheid om te leren en zich aan te passen aan nieuwe trends en technieken.
 10. Organisatorische Vaardigheden: Goed in het plannen en beheren van tijd en middelen.

Wat bieden wij

De voordelen van deze afstudeeropdracht voor de student zijn:

 1. Praktische Ervaring: Je doet echte ervaring op met digitale marketing, wat waardevol is voor je carriĆØre.
 2. Creativiteit: Je kunt creatief zijn in het bedenken van marketingstrategieƫn en campagnes.
 3. Analytische Vaardigheden: Je leert hoe je digitale prestaties analyseert en optimaliseert.
 4. Portfolio Opbouwen: Je werk aan dit project kan een showcase zijn voor toekomstige werkgevers.
 5. Kennis van E-commerce: Je krijgt inzicht in hoe e-commerce werkt, wat nuttig kan zijn in veel sectoren.
 6. Marktinzicht: Je leert over klantgedrag en markttrends, wat essentieel is in marketing.
 7. Teamwerk: Mogelijkheid om samen te werken met anderen en teamworkvaardigheden te ontwikkelen.
 8. Impact maken: Je draagt bij aan de groei van een echt bedrijf, wat een voldaan gevoel kan geven.
 9. Problem Solving: Je lost echte problemen op, wat je probleemoplossende vaardigheden verbetert.

Dit project is een geweldige kans om alles wat je hebt geleerd in de praktijk te brengen en je vaardigheden te verbeteren.

Interesse? Stuur je CV en motivatiebrief naar Martijn Otten m.otten@flexologic.nl en/of bel naar 06-24692658

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

ApƩro BV

ApƩro BV

ApƩro is ontstaan uit een gedeelde liefde voor goed eten en gezelligheid. Onze eerste winkel is sinds September 2023 gevestigd in Bloemendaal, waar wij dƩ plek zijn voor gezelligheid en het gemakkelijk samenbrengen van mensen met uitstekend eten, of het nu gaat om een vrijdagmiddag borrel, familiediner, een bedrijfsevenement of een feestelijke viering. We hebben wisselende afhaalmaaltijden, bijzondere winkelproducten en een met zorg zelf uitgezocht assortiment wijnen. Daarnaast hebben we ambachtelijk bereide koffie in onze knusse koffiecorner.

Wij zijn meer dan zomaar een winkel; we zijn een beleving. Bij ApƩro kunnen klanten terecht voor een breed assortiment van smaakvolle hapjes, borrelplanken en maaltijden, allemaal vers bereid door onze gepassioneerde koks. Onze klanten variƫren van levensgenieters tot fijnproevers, en we streven ernaar om voor iedereen de perfecte borrelervaring te creƫren.
Onze ambitie is om door te groeien naar 50 eigen winkels in Nederland waarbij we een enthousiast team nodig hebben om door te groeien.

Zie ook https://www.instagram.com/apero_bloemendaal/