Stagiair(e) (online) marketing

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Marketeer
 • Wanneer
  September 2024 12 - 24 weken 32 - 40 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
 • Stagesoorten
  Afstudeerstage Meewerkstage
 • Salaris
  € 600 per maand
  Dit is bruto bij fulltime stageverband
Taakomschrijving

Wij zoeken een enthousiaste hbo- of wo-student voor een veelzijdige en leerzame meewerkstage op het gebied van (online) marketing!

Binnen deze stage kun je je bezighouden met verschillende marketingactiviteiten en krijg je de mogelijkheid om de marketingafdeling van een organisatieadviesbureau te leren kennen. We bieden ook de mogelijkheid voor een stageopdracht. De afdeling heeft brede expertise, dus je kunt op veel manieren je kennis en ervaring uitbreiden.

Werkzaamheden

Wat ga je doen?

De werkzaamheden van de afdeling zijn heel uiteenlopend. Een greep uit de activiteiten van de afdeling:

 • Contentmarketing
 • Propositieontwikkeling
 • Social media
 • Website/intranet
 • Merkenbeleid
 • (Internal) Branding
 • PR
 • Huisstijlbewaking en -ontwikkeling
 • Arbeidsmarktcommunicatie

Afhankelijk van jouw interesses en de projecten die er lopen, kijken we samen naar een goede invulling van de stageperiode. Je kunt aan diverse activiteiten meewerken, en je breed ontwikkelen. Wil je alles leren over zoekmachinemarketing, website, social media marketing en contentmarketing? Of in de volle breedte ervaring opdoen binnen het marketing- en communicatievak? We bieden een boeiende plek met leuke collega's, een passende stagevergoeding en veel ruimte voor eigen initiatief.

Waar kom je terecht?

De afdeling (online) Marketing en communicatie is verantwoordelijk voor de online marketing, het corporate communicatiebeleid en de arbeidsmarktcommunicatie van dit bedrijf. Daarbij vervult de afdeling een belangrijke rol in het adviseren en faciliteren van de adviseurs over (online)marketing- en communicatievraagstukken. Daarnaast kun je binnen dit bedrijf je kennis verbreden door deel te nemen aan interne workshops en kennissessies en door het contact met adviseurs uit alle verschillende onderdelen van het bedrijf.

‘Tijdens mijn stage voerde ik diverse werkzaamheden uit, deed ik zelfstandig een onderzoek en werkte ik samen met collega’s binnen het team aan campagnes en projecten. Ook werd er aandacht besteed aan de punten waar ik me op wilde ontwikkelen en welke projecten ik leuk vond om betrokken bij te zijn. Het gevoel om “part of the team” te zijn gaf mij veel energie en plezier gedurende de stage.’ – Tjitske Groenveld

Gewenste profiel

Iets voor jou?

Herken je je in de volgende eigenschappen: teamspeler, flexibel, creatief en proactief? Heb je affiniteit met (online) marketing en communicatie, SEO, websitebeheer (CMS) en social media of wil je dit graag in de praktijk leren? Solliciteer dan zo snel mogelijk met je motivatiebrief en cv. Met goede kandidaten gaan we graag snel in gesprek!

Om stage te kunnen lopen bij dit bedrijf, moet je gedurende de gehele stageperiode ingeschreven staan bij een universitaire onderwijsinstelling.

Wat bieden wij

Wat krijg je van ons?

Kenmerkend voor werken bij dit bedrijf is een hoge mate van professionele autonomie, flexibele werktijden en een informele cultuur. Dit bedrijf biedt een marktconforme stagevergoeding, een leenlaptop en een OV-chipkaart. Om stage te kunnen lopen bij dit bedrijf moet je gedurende de gehele stageperiode ingeschreven staan bij een onderwijsinstelling.

Is dit de stage voor jou?

Herken je je in de volgende eigenschappen: teamspeler, flexibel, creatief en proactief? Heb je affiniteit met (online) marketing en communicatie, SEO, websitebeheer (CMS) en social media of wil je dit graag in de praktijk leren? Solliciteer dan zo snel mogelijk met je motivatiebrief en cv. Met goede kandidaten gaan we graag snel in gesprek!

Stageplusprogramma

Bovenop je reguliere stage, kun je als stagiair(e) meedoen aan het Stageplusprogramma van Berenschot. Dit is een opleidingsprogramma speciaal ontwikkeld voor stagiairs die zich op professioneel en persoonlijk vlak willen ontwikkelen. Het programma duurt ca 3,5 maand en biedt trainingen aan op drie sporen: kennis over het adviesvak, (advies)vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Het programma duurt 3,5 maand en vraagt in die periode gemiddeld één dagdeel per twee weken van jouw tijd. Kijk op de Berenschotwebsite onder Stageplusprogramma voor meer informatie.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Matthijs Nagtzaam, Campusrecruiter (werkenbij@berenschot.nl/06-45692390). Heb je inhoudelijke vragen over het team of de stage? Neem dan contact op met Laura de Vaan: L.deVaan@berenschot.nl.

Er is weer plek voor een stagiair(e) Marketing, Communicatie en PR vanaf 1 september 2024.

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Berenschot

Berenschot

Wil jij mooie opdrachtgevers uit het bedrijfsleven of de publieke sector adviseren over uiteenlopende zaken? Wil je profiteren van een organisatie die veel vrijheid biedt, maar ook de mogelijkheid tot samenwerking binnen hechte (project)teams? Lees dan verder!

Berenschot is een organisatieadviesbureau. Wij ondersteunen bedrijven onder andere met allerhande vraagstukken gericht op het wendbaar worden en blijven richting de toekomst. Wij helpen met strategiebepaling, effectief organiseren, wendbaar blijven en inzicht krijgen in bedrijfsvoering.

Als consultant bij Berenschot kom je binnen één van de adviesgroepen te werken. Je bouwt mee aan de toekomst van mooie bedrijven en overheidsinstanties. Of dit nu is in de adviesgroep Energie & Leefomgeving of Toekomst van Werk & Organisatie, binnen een project gericht op innovatieve energieoplossingen of een security onderzoek: we doen het samen.

Bij ons zijn de lijnen kort, want alleen op die manier kunnen wij jou de vrijheid bieden om te ontwikkelen. Samen met collega-adviseurs werk je aan mooie opdrachten, met alle ruimte voor jouw eigen input en inzichten. De mening van een trainee is voor ons namelijk net zo interessant als die van een senior consultant.

Wij hebben daarnaast aandacht voor de maatschappelijke impact, een prominent onderdeel van onze missie en visie. Duurzaamheid heeft de aandacht binnen onze opdrachten, maar krijgt ook intern aandacht.

Je hoort het al: onze adviseurs willen bijdragen aan duurzame vooruitgang. Spreekt dit je aan? We nemen je graag mee in onze cultuur. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!