Commerciële Stagiair gezocht in Den Bosch!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Stagiair Commercieel
 • Wanneer
  September 2024 16 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
 • Stagesoorten
  Afstudeerstage Meewerkstage
 • Salaris
  € 400 - € 600 per maand
  Soms worden ook bonussen uitgekeerd
Taakomschrijving

Dit bedrijf is een bedrijf met 25 vaste medewerkers en 5 parttimers, gevestigd in den Bosch, in de Maaspoort. Het bedrijf bestaat sinds 2006 en is de afgelopen jaren gemiddeld met zo'n 25% per jaar gegroeid. De gemiddelde leeftijd ligt vrij laag omdat veel medewerkers na hun studie instromen.

We ontwerpen, produceren en onderhouden noodaggregaten en scheepsmotoren. Onze klanten variëren van Agrosector tot Zorgsector en alles er tussenin. Ook zijn we in het buitenland actief. 

Onze kernwaarden zijn samenwerken en verantwoordelijkheid nemen.

Stagiaires leren bij ABATO allerlei markten en maar ook intern, alle afdelingen van een mid-size MKB bedrijf kennen.

Werkzaamheden

 • Opdracht A: Export plan voor Duitsland
 • Opdracht B: Kansen in de Datacentermarkt beter benutten
 • Opdracht C: Welke kanalen voor online markteting is voor ons het beste
 • Opdracht D: Heb je zelf een idee? Samen werken we een keuze-opdracht uit!
 • Opdracht E: Markting communicatie-plan voor installateurs  
 • Opdracht F: Online calculator verder uitbreiden met nieuwe motoren en opties

Gewenste profiel

Het maakt voor ons niet uit welke studie je doet. Een positieve mindset en collegiale houding vinden we vele belangrijker. Kun je goed communiceren en kom je graag in actie? Dan ga hier je vast goed passen.

Bij ABATO ben je meteen volwaardig lid uit van het sales & marketing team en krijg je een kwalitatief goede eigen werkplek.

Wat bieden wij

We invsteren veel energie in nieuwe ontwikkelingen en innovaties zoals schone motoren, batterijsystemen, hernieuwbare brandstof en waterstof-aggregaten.

Het is een leuk jong en energiek team. Samen timmeren we aan de weg. Er is veel vrijheid en afwisseling. We staan ook meer dan zes keer per jaar op allerlei leuke beurzen in Nederland, Belgie en Duitsland.

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

ABATO Motoren

ABATO Motoren

ABATO Motoren B.V.

In 2005 is ABATO Motoren opgericht. In het begin werden scheepsmotoren verkocht voor de pleziervaart. Vanaf 2007 ook generatorsets voor agrarische bedrijven. Sinds 2012 zijn we zelf complete aggregaten gaan bouwen.
Geleidelijk aan is onderhoud een steeds grotere rol gaan spelen. Inmiddels werken er 11 technici bij ABATO en zes medewerkers op kantoor, drie in de administratie en drie op sales en marketing. Daarnaast zijn er altijd (oud) stagiairs en parttimers actief. De gemiddelde leeftijd is relatief laag omdat veel medewerkers na hun studie het bedrijf in stromen.
In 2018 zijn we van Tilburg naar den Bosch verhuisd om zodoende dichter bij de klanten te zitten. De kernwaarden van ABATO zijn samenwerken en verantwoordelijkheid nemen. We zeggen graag ja tegen dingen die we nog nooit gedaan hebben.
ABATO is in veel verschillende markten actief het doel is om in die markten verder te groeien. In de agrarische sector zijn we marktleider geworden. De afgelopen vijf jaar is het bedrijf gemiddeld met 15% per jaar gegroeid.
Voor goede en gemotiveerde stagiaires is (bijna) altijd plaats!!