Content en marketing stage dit bedrijf (club) Amsterdam (HBO)

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Online Marketing Stage
 • Wanneer
  September 2024 13 - 52 weken 32 - 40 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
 • Stagesoorten
  Afstudeerstage Meewerkstage
 • Salaris
  € 450 per maand
Taakomschrijving

De nachtclub dit bedrijf bevindt zich in een 100 jaar oud gebouw. Elk weekend verzorgen internationale en nationale techno/house artiesten de beste avonden met de vetste muziek. Dit is een unieke kans om mee te helpen in de marketing van een club op de gaafste locatie van Amsterdam. Deze stage is super afwisselend en vraagt toewijding en passie.  

Wil jij je meer verdiepen in de marketing achter deze grote club? Ben jij creatief en oplossingsgericht ingesteld? Vind jij het leuk om je bezig te houden met sociale media en te zorgen voor vernieuwing, zodat de doelgroep betrokken blijft? Dan zijn wij op zoek naar jou! Een afstudeerstage of meewerkstage is hier beiden mogelijk.  

Samen zoeken wij naar de perfecte balans tussen werkzaamheden en jouw onderzoek.

Werkzaamheden

Als online marketing stagiair(e) houd jij je voornamelijk bezig met contentcreatie. Dit betekent dat je je verdiept in de doelgroep en hierop inspeelt. Welke mediakanalen werken goed en hoe kan je door middel van creatief, strategisch en operationeel denken dit blijven verbeteren? Verder creëer je sociale media posts in zowel beeld en tekst. Aansluitend denk je aan de merkidentiteit en ben je proactief ingesteld. Hier verwerk je de resultaten van en je analyseert deze.   

Tijdens deze stage kan je verder denken aan een doelgroep analyse maken, de wekelijkse nieuwsbrief creëren en blogs schrijven. Het is dus een enorm brede stage die je allerlei verschillende inzichten gaat bieden. Er is afwisseling tussen online en offline marketing en hier ben je al bekend mee of je bent bereid hierover te leren. Denk bijvoorbeeld aan het ontwerpen van posters of flyers.  

Langzamerhand kom je erachter hoe de marketing achter de schermen in z’n werking gaat en blijf je enthousiast over alles wat je leert, want bij dit bedrijf is geen één dag hetzelfde.

Gewenste profiel

 • Je studeert op HBO- of WO-niveau in de richting van Communicatie, Marketing, Informatiemanagement of Journalistiek 
 • Je bent proactief ingesteld met een actieve werkhouding 
 • Je houdt van een feestje (je zal tenslotte stagelopen bij de marketingafdeling van een club) 
 • Je bent open, creatief en sociaal ingesteld 
 • Je bent niet bang om vragen te stellen en je bent ondernemend 
 • Je bent nauwkeurig en multitasken is voor jou geen probleem 
 • Je bent minimaal 4 maanden 4 dagen per week beschikbaar 
 • Je hebt een passie voor schrijven (grammaticaal correct in het Nederlands en Engels) 
 • Je hebt kennis van Adobe Creative programma’s Photoshop & InDesign & Canva of bent niet bang om hier gebruik van te maken 
 • Je bent woonachtig in Amsterdam of komt hier gemakkelijk met OV

Wat bieden wij

 • Vergroting van kennis en beheersing over online marketing 
 • Mooie werkplek centraal gelegen in Amsterdam West 
 • Gezellige en fijne werkomgeving met elke dag een gezamenlijke lunch met alle collega’s 
 • Bij aanvraag mag je op de gastenlijst voor clubavonden 
 • Bijwonen van leuke netwerk/ambassadeursborrels 
 • Dagen van 10:00 uur tot 18:00 uur, dus je kan een beetje uitslapen  
 • Startdatum en looptijd in overleg 
 • Stagevergoeding van €450 per maand

Review stagiaire: Julia feb/jun 2024

Deze stage heeft mij heel veel verschillende inzichten gegeven wat betreft hoe alles achter de schermen gaat in de online marketing van een nachtclub. Zo ben ik erachter gekomen dat bepaalde zinnetjes of woordgebruik veel verschil kunnen maken voor het zorgen van groei in de betrokkenheid van de gasten. Wat dus wel of niet werkt. Tuurlijk ben ik vaker ergens de fout in gegaan, maar de werksfeer op het kantoor heeft ervoor gezorgd dat ik me veilig voel om hier vragen over te stellen. Er zijn veel momenten van feedback wat mij heeft geholpen om te zien hoe ik ben gegroeid en wat ik allemaal heb geleerd. Zo heb ik taken gekregen om een blog te schrijven en de nieuwsbrief op te pakken. Dit is meer de schrijf-kant die ik zeker leuk vind, maar er was ook plek om creatief te zijn. Mijn creativiteit heb ik dan ingezet om verschillende problemen aan te pakken. Ik heb zeker een hele leuke en leerzame tijd gehad. Ook met behulp van mijn stagebegeleider. Als kers op de taart heb ik geholpen bij het op gang zetten van een jongere doelgroep bereiken. Al met al heb ik het superleuk gehad bij Het Sieraad en kan ik met zekerheid zeggen dat anderen dit ook zo zullen ervaren.  

Want wat ze zeggen is echt waar; geen Ă©Ă©n dag is hetzelfde bij Het Sieraad.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Het Sieraad B.V.

Het Sieraad B.V.

Daalder Culinair is een horecagroep met evenementen locatie Het Sieraad en Michelin Sterren restaurant Daalder onder leiding van Chef Dennis Huwaë. Hij stond tijdens zijn werkend leven vooral aan het hoofd van keukens waarboven 2 Michelin ** prijkten. In 2016 stapte hij over naar restaurant Daalder om chef en mede-eigenaar te worden. Zijn wens was om op sterrenniveau te koken, maar dan zonder de bijbehorende plechtige sfeer en stijve bediening. Hij zocht een plek, waar iedereen durft binnen te stappen zich op zijn gemak voelt. Het voormalige bruincafé in de Jordaan moest een sterrenrestaurant worden. Die droom is werkelijkheid geworden nadat restaurant Daalder in maart 2021 de eerste Michelinster ontving.

Het Sieraad, Rijksmonument vol historie, inspiratie en cultuur. Een indrukwekkende evenementen locatie aan de Amsterdamse grachten.
Het Atrium, drie unieke zalen, restaurant Daalder en een fantastisch terras, zijn het decor voor business events, dance events, diners, borrels en de meest succesvolle vrijdagmiddagborrel van de stad.