Ben jij die enthousiaste hbo eventmanager, communicatiedeskundige of business developer met een creatief en maatschappelijk hart?

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Creatieve hbo stagiair eventmanagent, vrijetijdskunde, creative business
 • Wanneer
  September 2024 10 - 40 weken 24 - 32 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor
 • Stagesoorten
  Afstudeerstage Meewerkstage
 • Salaris
  € 330 per maand
  Onderwijsniveau Type stage Minimumvergoeding hbo Associate Degree afstudeerstage € 330,- per maand* hbo/wo Bachelor meewerkstage / beroepsoriënterende stage € 330,- per maand* hbo/wo Bachelor afstudeertraject € 440,- per maand* hbo/wo Master afstudeertraject € 550,- per maand*
Taakomschrijving

Welkom in de wereld van dit bedrijf waar persoonlijke en professionele groei centraal staan! We zijn een maatschappelijke organisatie die zich o.a. inzet  jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt middels de Academy4LifeSkills. Bij Saga kunnen ze hun talenten ontdekken en ontplooien, terwijl ze werken aan belangrijke vaardigheden die hen verder brengen in het leven. Op onze monumentale boerderij zijn wij bezig om samen met de jongeren vergader- en trainingsarrangementen te verzorgen voor organisaties. Het is een unieke, inspirerende groene locatie met een grote moestuin, boomgaard en veel ontwikkelpotentie.

Voor het goed neerzetten van de vergaderarrangementen en het doorontwikkelen op het gebied van events zijn wij op zoek naar stagiairs die het leuk vinden om samen te werken met jongeren en professionals van verschillende niveaus en achtergronden, een rolmodel kunnen zijn en iets willen betekenen voor ons als maatschappelijke organisatie. Een passie voor gezond en lekker eten is mooi meegenomen.

Wij bieden onze stagiaires een gestructureerd begeleidingsprogramma op individueel- en groepsniveau, intervisie, trainingen op het gebied van persoonlijk leiderschap en de mogelijkheid op een betaald traineeship na je stage/afstuderen. Wij starten de dag gezamenlijk. Wij verzorgen lunch voor (en met) onze jongeren en stagiairs. We zijn ELBHO erkend en je ontvangt een stagevergoeding van 330-550 euro per maand op basis van 40 uur per week, afhankelijk van je opleiding en studiejaar.

Word ook onderdeel van de Saga-familie en laat ons jouw reis naar persoonlijke en professionele groei begeleiden!

Werkzaamheden

Tijdens je stage ben je betrokken bij het opzetten, ontwikkelen en uitvoeren van de vergaderarrangementen, ruimteverhuur en events. Je zet handige systemen op en draagt zorg voor de interne en externe communicatie.

Je persoonlijke groei staat voorop: neem deel aan inspirerende workshops in onze Academy 4 LifeSkills over persoonlijk leiderschap met Coaching Ourselves. Ervaar het buitenleven in onze prachtige moestuin, ons gezellige theehuis en werkt samen met ons team jongerencoaches, waarbij je ook andere jongeren begeleidt en coacht in hun groei en werkzaamheden.

Laat je creativiteit de vrije loop en deel jouw expertise met anderen in een omgeving die je volop ondersteunt.

Gewenste profiel

 • Sociale vaardigheden: Goede communicatievaardigheden en het vermogen om effectief te communiceren met zowel jongeren, collega's als externe professionals. Empathie en het vermogen om anderen te motiveren en te inspireren zijn belangrijk. (VEILIGHEID)
 • Organisatorische vaardigheden: Het vermogen om projecten te plannen, te coördineren en uit te voeren. Je moet in staat zijn om bij te dragen aan de voorbereiding en ontwikkeling van thematische lessen, sport- en beweegactiviteiten en andere projecten.
 • Persoonlijke groei: Bereidheid om deel te nemen aan inspirerende workshops over persoonlijk leiderschap en gebruik te maken van de mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling in de Academy 4 LifeSkills.
 • Creativiteit: De mogelijkheid om creatief te denken en je eigen ideeën om te zetten in concrete producten. Je kunt jouw expertise en ideeën delen met anderen in een ondersteunende omgeving.
 • Digitale vaardigheden: je bent in staat handige sustemen op te zetten voor bv de verhuur van ruimtes. Daarnaast weet je Saga en de Zeehoeve op de kaart te zetten en beheer je de social mediakanalen.

Wat bieden wij

 • Persoonlijke en professionele groei: Groei op sociaal, maatschappelijk en organisatorisch/projectmatig vlak. Werk samen met jongeren en professionals aan boeiende projecten, terwijl je je vaardigheden ontwikkelt en kennis uitbreidt.
 • Erkende stageplek en stagevergoeding conform ELBHO: Daarnaast ontvang je een aantrekkelijke stagevergoeding, waarbij je inzet beloond wordt voor een waardevolle bijdrage aan onze organisatie.
 • Betekenisvol werk: Maak een verschil in het leven van jongeren zonder startkwalificatie en Saga als maatschappelijke organisatie. Draag bij aan hun ontwikkeling en welzijn.
 • Inspirerende workshops: Neem deel aan waardevolle workshops in onze Academy 4 LifeSkills over persoonlijk leiderschap met Coaching Ourselves. Leer inzichten en tools die je tijdens je stage en carrière kunt toepassen.
 • Buitenleven en creativiteit: Geniet van de prachtige moestuin en laat je creativiteit de vrije loop. Geef vorm aan je eigen ideeën, terwijl je de inspiratie van de natuur ervaart.
 • Ondersteunend team en informele werkomgeving: Werk in een klein team binnen een informele organisatie. Reken op ondersteuning en samenwerking. Voel je thuis bij dit bedrijf in Diemen/Amsterdam Oost.

Wil jij deel uitmaken van een team dat zich inzet voor de ontwikkeling en groei van kinderen en jongeren? Solliciteer nu! Stuur je cv en motivatiebrief en ontdek hoe jij een verschil kunt maken bij Stichting Saga Interproject. We kijken uit naar je sollicitatie en verwelkomen je graag in ons team.

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Stichting Saga interproject

Stichting Saga interproject

Stichting Saga Interproject is actief in het onderwijs en het sociaal domein. Wij ontwikkelen projecten (lokaal en internationaal) en bieden trainingen en trajecten aan, waarbij de nadruk ligt op bewustwording, talentontwikkeling, competentieversterking, verbinding tussen lichaam en geest en het versterken van je eigen kracht en vitaliteit.

Wij leiden onze eigen W&T coaches op voor het basisonderwijs in de didactiek van het Onderzoekend & Ontwerpend leren, organiseren sport en beweegactiviteiten voor basisschoolleerlingen. Ook doen we maatschappelijke projecten en geven workshops aan leerlingen op het VO en ondersteunen jongeren tussen 17 en 27 jaar in de Academy4lifeskills.

Onze missie is: ´aandacht voor welbevinden, vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling van professionals en leerlingen als basis voor kwalitatief goed onderwijs en een leven lang leren´