Stagiair Developer

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Stagiair Developer
 • Wanneer
  Ingetrokken 20 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
 • Stagesoorten
  Meewerkstage
 • Salaris
  € 500 per maand
Taakomschrijving

Ben jij een student met affiniteit voor webdevelopment? Ben jij van jongs af aan al bezig met programmeren? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Bij dit bedrijf zijn we op zoek naar een ambitieuze Stagiair Developer die zich wilt ontwikkelen om zo een bijdrage te kunnen leveren aan ons bedrijf en mee wilt bouwen aan onze webapplicaties die we voor de toekomst gepland hebben.

Werkzaamheden

Als Stagiair Developer krijg ej de kans om mee te bouwen aan Open Source Software. Dit wordt gedaan aan een website met duizenden bezoekers per dag!

Je bent bent onderdeel van een platform team die dagelijks stand ups hebben met als doel het team beter te maken door elkaar feedback te geven en ideeën uit te wisselen. Hier krijg je de mogelijkheid om te discussiëren over coderingen en het opperen van nieuwe ideeën voor onze webapplicaties.

Daarnaast krijg je zelf de kans om te werken voor pair programming, code reviews en doe je kennis en ervaring op het gebeid van onze expertise: SEO.

Gewenste profiel

Je volgt een technische studie, minimaal op HBO/MBO4-niveau.

Je hebt kennis en/of ervaring met PHP en JavaScript. 

Verder heb je affiniteit met technologieën zoals Git, Docker, PHPUnit, Gulp, HTML en CSS (SASS). 

Heb je kennis (en begrip) van programmeerprincipes zoals SOLID en TDD, dan is dat een pré.

Wat bieden wij

Een uitdagende baan bij een snelgroeiend, dynamisch, ambitieus en internationaal bedrijf dat impact maakt op het web.

Een stagevergoeding van € 500.

Je wordt opgenomen in een enthousiast en leuk team welke je graag alle kneepjes van het vak leren!

Wil je lekker sporten en fit blijven? dit bedrijf heeft een eigen gym en personal trainer.

Een ongekend goede, maar ook een klein beetje gekke werksfeer met veel teambuilding! 

Je krijgt alle ruimte om nieuwe initiatieven en ideeën in te brengen

Word jij onze nieuwe Stagiair Developer? Stuur dan je C.V. + motivatie of andere vragen naar jobs@yoast.com.

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Yoast

Yoast

Yoast is een snelgroeiend bedrijf vol internet enthousiastelingen. We zijn een startup met een goede internationale reputatie op het gebied van SEO en website-optimalisatie.
Meerdere keren per week publiceren we gratis blogs over SEO en web development op onze blogs. We organiseren MeetUps en spreken op conferenties. Bij Yoast zijn we erg community-minded en hebben we Open Source hoog in het vaandel staan. We ontwikkelen gratis en betaalde plugins voor WordPress en Drupal en zijn altijd op zoek naar nieuwe terreinen om ons op te ontwikkelen.

Ons bedrijf is constant in ontwikkeling, en we creëren veel nieuwe producten. Naast software verkopen we eBooks, online (SEO-)cursussen en SEO-consulten. We richten ons op de wereldwijde markt, met een focus op de VS. De ontwikkeling van deze producten gebeurt voor het overgrote deel intern, en is een echte team-effort. Ons team bestaat uit schrijvers, marketeers, developers en onderzoekers. Samen bouwen we aan nieuwe, innovatieve SEO-producten!

Als je bij ons stage wil lopen, stuur dan je CV en motivatie via het onderstaande formulier. Voor meer informatie over deze vacature kun je mailen naar jobs [at] yoast.com.