(Afstudeer)stage Operations bij snelgroeiende scale-up in de automotive

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Stagiaire Bedrijfskunde
 • Wanneer
  September 2024 20 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  HBO-Bachelor
 • Stagesoorten
  Afstudeerstage Meewerkstage
 • Salaris
  € 450 per maand
Taakomschrijving

Ben jij een gedreven talent met een passie voor de automotive branche? En zoek je een dynamische stageplek waar je echt impact kunt maken? Als je op beide vragen volmondig ‘ja’ kan antwoorden ben je bij … aan het juiste adres! We zijn een jonge, snelgroeiende organisatie in de wereld van flexibele auto abonnementen en bieden een uitdagende marketing stage voor HBO-studenten. 

Over ons

Wij zijn een innovatieve scale-up in de automotive branche, gericht op het vereenvoudigen en toegankelijk maken van mobiliteit. Als onderdeel van het team ga jij een cruciale rol spelen in bereiken van onze doelstelling op het gebied van marketing. Je kan in deze stage echt impact maken en deel uitmaken van een jong, ambitieus en enthousiast team!

Werkzaamheden

Wat ga je doen?

 • Ondersteuning bieden in de dagelijkse operatie van het bedrijf;
 • Beantwoorden van klantvragen die via de verschillende kanalen binnenkomen;
 • Je krijgt de kans om deel te nemen aan projecten, waarbij je jouw creativiteit en analytische vaardigheden volledig kan gaan inzetten;
 • Aan de slag met Continu Verbeteren.

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden dat het wat ons betreft ook mogelijk is om een afstudeeropdracht op een van de gebieden te formuleren!

Gewenste profiel

Wie zoeken wij?

 • Je volgt een HBO opleiding in de richting van Bedrijfskunde of Commerciële Economie 
 • Je bent creatief en proactief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. 
 • Je bent bereid om een uitdaging aan te gaan en veel nieuwe vaardigheden te leren.
 • Je bent beschikbaar vanaf september 2024 voor een periode van 5 of 6 maanden. 
 • Het is een pré als je passie hebt op gebied van automotive.

Wat bieden wij

Een stage bij … brengt veel verantwoordelijkheden met zich mee en is meer dan een meewerkstage. Vanaf de eerste dag ben jij onderdeel van een gezellig team en draai je volledig mee binnen onze organisatie. We zullen veel aandacht besteden aan je persoonlijke ontwikkeling, omdat we het belangrijk vinden dat jij blijft groeien! Vanzelfsprekend zal jij gedurende de stageperiode ook een vergoeding ontvangen.

Solliciteer nu!

Ben jij klaar om jouw vaardigheden in te zetten en een echte toegevoegde waarde te worden binnen ons bedrijf? Stuur dan je CV naar ricardo@godrive.nu en ga deel uitmaken van ons groeiende team. We kijken uit naar je sollicitatie en hopen je binnenkort te verwelkomen!

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Godrive.nu

Godrive.nu

Een auto, maar dan zonder gedoe! Godrive.nu is een flexibele oplossing voor een veranderende wereld met het alles-in-een auto abonnement. Met ons unieke alles-in-een, flexibele abonnement is godrive.nu hét alternatief voor het hebben of leasen van een auto. Gewoon een gemakkelijk abonnement met een vast bedrag per maand. Dus zónder verborgen kosten. Het enige wat de klant doet is tanken of laden. Wel zo (h)eerlijk toch?

Bij godrive.nu bouwen we aan iets groters. De wereld verandert in een rap tempo en wij willen de consument helpen om te genieten van mobiliteit zoals de consument dat wil. Wij werken toe naar een flexibele wereld die de behoeften van mensen op het gebied van mobiliteit begrijpt. Samen met onze partners werken we hard aan een perfect passend aanbod. Op naar duurzame mobiliteit.

We werken samen met meer dan honderd verschillende autobedrijven door heel Nederland. Samen bieden we een goed onderhouden, jong gebruikte auto voor een vast bedrag per maand. Dankzij het unieke godrive.nu afleverprotocol weet de consument zeker dat de auto in top staat is op het moment dat de auto wordt thuisbezorgd.