Gepassioneerde PHP software engineer en/of developer

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Gepassioneerde Software Engineer
 • Wanneer
  September 2024 13 - 35 weken 24 - 40 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
 • Stagesoorten
  Afstudeerstage Meewerkstage
 • Salaris
  € 300 per maand
  Afhankelijk van ervaring en prestatie.
Taakomschrijving

Ben jij die gepassioneerde PHP software engineer die in een klein gemotiveerd team snel wil leren en wonderen wil verrichten, neem dan contact op.

De PHP ontwikkelaar ontwikkelt backoffice- en web-applicaties. Afhankelijk van de ervaring en vaardigheden gaat het om technisch ontwerp, ontwikkeling en optimalisatie van de applicaties.
In een kleine team met ervaren mensen werken, in een zelfstandige rol met veel vrijheden, soms virtueel werken, inspirerende omgeving en gevarieerde werkzaamheden gerelateerd aan alle technische aspecten van de applicaties.

Afhankelijk van je ervaring, vaardigheden en de opdracht is er begeleiding en veel kennis aanwezig waarmee je zelf ook je eigen groei bepaalt. Een breed werkterrein en behoorlijke verantwoordelijkheid horen erbij. Snel een collega raadplegen of op kantoor iets doornemen, specialisten die je altijd kan aanspreken en die graag helpen. Ons kantoor zit in de Van Nellefabriek en de sfeer is informeel.
We hebben een team van vijf vaste en zes flexibele werknemers. De vergoeding is afhankelijk van je ervaring en vaardigheden en kan plotseling fors groeien als blijkt dat jij die ene bent die wonderen verricht.

Het is altijd mogelijk om eerder te beginnen dan de stage stratdatum.

Werkzaamheden

 • Mede ontwerp maken
 • Opzetten structuur (onder begeleiding)
 • Programmeren van de complete applicatie
 • Andere teamleden ondersteunen en bijdrage leveren aan het geheel
 • In PHP ontwikkelen

Gewenste profiel

 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar
 • Je bent minimaal 16 weken beschikbaar
 • Communicatief ingesteld
 • Ervaring met PHP

Wat bieden wij

 • Een leerzame stageplek voor minimaal 16 weken
 • Een stageplaats waar je samenwerkt in een klein, compact en hecht team
 • Ben je een 4e-jaars student? Dan is er uiteraard de mogelijkheid tot het doen van onderzoek
 • Een uitstekende vergoeding

RTM Business heeft 20+ jaren werkervaring en ICT kennis en wilt ondernemers helpen bij het succesvol zijn op het wereldwijde web. RTM Business helpt aan de voorkant met het vindbaar krijgen van de site(s) en om daarna ook te zorgen dat de bezoekers klant worden pakken we ook de conversie aan. Aan de achterkant van de site(s) zorgen wij voor backoffice applicaties en kostenbesparingen. Dit door het koppelen met c.q. het bouwen van andere applicaites en systemen zodat bedrijfsprocessen efficiënter gaan.

Een paradijs voor een software engineer, programmeur, developer en/of ontwikkelaar die met veel vrijheid snel wil leren in PHP, MySQL, Java, Symfonie, Laravel, ontwikkelstraat opzetten, etc.

Interesse?

Solliciteer via Stageplaza.nl of stuur je Cv en motivatiebrief direct naar info@rtmbusiness.nl

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

RTM Business

RTM Business

RTM Business verhoogt het online resultaat van haar klanten door de juiste keuzes te maken wat en hoe te doen op internet en bouwt en beheert daarbij complete webapplicaties en backoffices voor klanten. Wij werken graag doelgericht en zorgen ervoor dat het helder is wat haalbaar en binnen de mogelijkheden en middelen kan.

Wij zorgen ervoor dat doelen gesteld en gehaald worden. Dit doen we door aan de voorkant te zorgen dat de juiste bezoekers uw website vinden in Google, dat ze doorklikken omdat dat wat ze zien hen aanspreekt. En als ze dan op de website komen zorgen we dat ze daar doen wat ze moeten doen namelijk klant worden in welke vorm dan ook.

Het verschil in omzetstijging tussen 1% en 5% conversie is geen 4 % is, maar 400%. Daar is specialisme voor nodig. Voor iedere ondernemer met een website zijn er kansen op groei.

Optimalisatie en het beheer en onderhoud van de website zorgen ervoor dat deze gaat bijdragen aan je succes! Optimalisatie van inhoud, techniek en de business zijn onze specialismen. Met onze kennis en ervaring van alle factoren die een rol spelen bij het realiseren van een goede website maken wij het verschil tussen net niet en echt wel!

Website optimaliseren bevat een vast (project) stuk en daarna volgt een minstens zo belangrijk traject van beheer en onderhoud. Feitelijk is het optimaliseren een continue proces van proberen en verbeteren, waarin de klant zelf ook een belangrijke rol speelt.