Stage lopen in Engeland

Raak jij geinspireerd door William Shakespeare? Luister je het liefst de hele dag naar the Beatles en is Harry Potter je lievelingsfilm? Dan is een stage in Engeland wat voor jou. Naast deze drie biedt Engeland natuurlijk veel meer: het hippe Londen of de studentensteden Cambridge en Oxford.

Engeland heeft van alles te bieden. De drukte van grote steden maar ook veel rustigere en kleinere dorpjes en gebieden. Ben jij op zoek naar een stage in Engeland? Globalplacement helpt jou bij het vinden van de perfecte stage. Bij Globalplacement kun je voor Personal Mediation kiezen. Globalplacement zorgt er dan voor dat je stage van begin tot eind tot in de puntjes geregeld en georganiseerd is.

Een stage in Engeland is niet alleen leuk, maar ook heel leerzaam. Na een paar maanden Engeland spreek jij Engels als een moedertaalspreker. Dit komt later goed van pas op de (internationale) arbeidsmarkt.

Bewijs stage en voldoende financiële middelen

Voor Engeland heb je geen visum nodig. Wel kan de douane vragen naar een bewijs van je stage en een bewijs van je voldoende financiële middelen. Je studiefinanciering wordt als voldoende beschouwd.

Taal & Klimaat

Om in Engeland te kunnen studeren moet je het Engels goed beheren. Universiteiten in Engeland hanteren verschillende regelingen wat betreft de taal. Voor de ene school is Engels op het vwo-niveau voldoende, voor de andere moet je een taaltoets doen om te worden toegelaten. Als je stage gaat lopen in Engeland is het belangrijk dat je de Engelse taal goed spreekt. Er wordt immers in geen andere taal gesproken omdat Engels ook een wereldtaal is.

Populaire bestemmingen

 

  1. Londen
  2. Edingburgh
  3. Cambridge
  4. Oxford
  5. Manchester